Jaaaaa!

Jodie klarade operationen idag! :D
Men hon får stanna på djursjukhuset några dagar till, dom ska titta så att det verkligen är som det ska med blodomloppet och allt. Faran är inte helt över än. Men det ser ljust ut =) Hoppas, hoppas att hon blir pigg och glad snart så vi får åka och hämta henne. Hon är stark min lilla Jodie, att klara en sån operation och allt. Fantastiskt :)

Sen till våren ska vi börja på agillity, det lovade jag henne att vi skulle göra om hon klarar allt detta och det verkar hon göra :)

Video

Nu har vi firat julafton här hemma redan. Tänkte att vi skulle göra det innan Jodie opereras, så hon får vara med en jul till. Man vet ju aldrig..

Jag fick en ny mobil av min kille Ola. =)
Så nu kan jag filma och knäppa bilder på den lilla snutten, utan att det blir sådär jätte taskig kvalite som det brukar kunna bli. Det är mycket bättre än min digitalkamera!
Jodie fick pipleksaker, en iglo och lite mat inslaget i presentapper =)

Här får ni ett gammalt videoklipp.



Och här är ett från idag.


Visst är det stor skillnad! =)
Då var det ändå lite mörkt ute idag också, blir ju ännu bättre när det är ljust.

21 i 12

Den 21 ska Jodie opereras, ringde dom och sa nu! Ska dit och lämna henne den 20e. Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra!! Vill inte vara utan henne..

Veterinären ringde!

Veterinären ringde i onsdags em och sa att Jodie får opereras! Hon sa precis som jag misstänkte. Det är inte säkert att hon klarar sig även fast hon får opereras. Dom sa att, vi kan försöka. Veterinären sa först att jag skulle fundera på hur vi ville göra. Jag frågade henne om Jodie skulle kunna leva normalt om operationen går bra. Då sa hon att om operationen går bra så kommer hon bli lika frisk som vilken hund som helst. Då är det ingen tvekan om saken, klart man måste ge det en chans! Förstår inte varför alla ska prata om pengar hela tiden.. Det är ett liv vi pratar om! Jag skulle kunna sälja allt jag har och minst lika mycket till för att få ha Jodie kvar. Jag måste ju ge Jodie en chans att överleva. Veterinären sa även att hon skulle gjort samma val som mig om det var hennes hund. Känns bra på något vis att höra.
Dom skulle ringa idag eller i morgon för att boka in en tid för operation sa dom, har dom inte gjort det så skulle jag ringa på måndag.

Vad trött man blir!

Jag ringde till Strömsholm idag för att fråga om det går att operera Jodie. Dom sa till mig, att om vi inte har hört av oss med svaret inom 10 dagar, så skulle jag ringa. Jag ringde ju nu, och då säger dom att han med svaret kommer tillbaka den 15e! Hur länge ska men behöva vänta? Det här är ju jätte jobbigt, när dom ska lura mig hela tiden! Det är väl 4e gången nu att man inte fått svar fast dom sagt att vi skulle få det..

Jodie mår i alla fall hyfsat. Hon är både pigg och trött. Just nu står hon och tuggar på ett ben som är lika stort som henne =)

När hon jag pratade med läste upp vad som stod i journalen, så läste hon att det möjligtvis går att operera. Det tolkar jag som mer positivt än negativt i alla fall. Det stod ju inte att det var en omöjlighet i alla fall. Men man ska väl inte ropa hej än. Jag missänker att dom kommer säga att, vi kan göra ett försök. Jag tror inte att vi kommer veta hur det går med Jodie före hon har opererats i så fall och man får se med egna ögon hur hon mår.. Men nu är det ju bara jag som sitter här och spekulerar..


Lust att ringa

Jag har verkligen lust att ringa veterinären och fråga om dom har något svar. Dom sa att om inte dom har hört av sig inom 10 dagar, så skulle jag ringa. Det har gått 10 dagar på måndag.
Men samtidigt vet jag inte om jag vill veta. Är det ett positivt svar, så vill jag veta, men är det ett negativt svar så vill jag nog vänta tills på måndag i alla fall..

Framkalla bilder

Det är väl några år sedan man framkallade bilder, men jag tyckte att nu var det dax! Bilder på Jodie kommer spridas ut i lägenheten =)

RSS 2.0