Ny tröja



Inom 10 dagar

Inom 10 dagar (7 blir det väl idag) får vi veta om det går att operera. Dom var tvugna att titta närmare på resultatet..

...

Idag fick vi inte mycket till svar. Dom hittade ett annat fel, som också hade med levern att göra. Det var något om att blodet leds in i hjärtat från fel håll och att det var lite rörigt med det i magen. Men det är än så länge bara en misstanke. Jag vet inte än om det går att operera, det kunde dom inte svara på. Men i morgon bitti ska vi vara i Strömsholm igen. Då ska hon sövas, så ska dom ge henne en spruta som gör att det går att se hur blodet leds där inne.
Just nu är hon väldigt trött. Men hon fick lugnande spruta idag, så det är ju inte så konstigt..
När vi kom hem sen så somnade både jag och Jodie direkt. Blev 5 timmars sömn för oss där. Jag sov ju bara 2 timmar natten till idag (igår). Så det är ju inte så konstigt att man blev trött efter en hel dag med prover och väntan och nervositet hos veterinären.
Jag sitter sömnlös nu igen, vill inte somna ifrån henne. Vill bara sitta här och lyssna på hennes andetag.. Dessutom måste jag vara uppe i tid, för jag lär bada henne innan vi åker, med desinfektions shampo. Och så måste hon hinna torka innan vi åker. Skulle vara där tio i åtta och det tar ju ett bra tag att åka dit också..

All I Want For Christmas

Is You..



I morgon 8.30 ska vi vara i Strömsholm.
Så vi får med andra ord reda på vad som kommer att hända då.
Nervöst..

Skor

Efter en stund ute brukar Jodie börja frysa om fötterna och hoppa på tre ben så jag åker på att bära henne. Men nu ska hon vänjas med skor! Fick skor av en bekant här om dagen :)



Hon blev inte överförtjust i dom direkt, men hon vänjer sig nog =)


Hon har sina stunder

För det mesta ligger Jodie bara och sover. Men hon har sina små stunder fortfarande =)






Nu var ju det här i måndags, men ändå =)

Nu vet vi

Nu vet vi i alla fall att den 25e ska vi vara i Strömsholm kl 8.30.
Hon ska sövas så dom kan titta ordentligt på hur det ser ut där i den lilla magen. Då får vi reda på om det kan gå att operera eller inte.
Hoppas, hoppas att det går att fixa! Nu ska vi bara tänka positivt här!

Porta Cava Shunt

Egentligen har jag ingen större lust att skriva om det här här, vill inte ens tro att det är sant..
Jodie har en leversjukdom som kallas för porta cava shunt! Kom som en chock. Utåt sett friska lilla Jodie.
Förhoppningsvis ringer veterinären från Strömsholm redan denna vecka, så vi kan få en tid att åka in och göra några prover. Så dom kan säga om dom kan göra något åt det eller inte..
Just nu står tiden stilla, sitter här och bara väntar på att få reda på hur allvarligt det är.
Men jag får skärpa mig, jag kan ju inte göra något åt det just nu. Jag får helt enkelt vara glad åt att Jodie finns här just nu, hon lever, äter och busar fortfarende. Kanske inte lika mycket som förut, men ändå.
Mår inte jag bra så känner hon av det och tar efter, det är bara att hålla masken och låtsas att det inte är en så stor grej..
Men det här ska nog gå bra, det måste gå bra! Hoppet tänker jag inte tappa..

Sjukling

Jag är sjuk. Fick sova på Falu djursjukhus 2 dygn förra veckan, dom blev tvugna att ta reda på vad det är för fel på mig. Idag sitter matte och väntar på att telefonen ska ringa, så får vi reda på vad det är och om jag måste opereras! Hoppas bara att allt kommer gå bra, jag är ju så glad i livet.
Jag fick special mat och mediciner från sjukhuset också, maten är jätte god! Så god att jag skäller och piper och hoppar omkring när matte tar fram käket, och det är ju bra i alla fall =)

RSS 2.0