Ett litet videoklipp

Matte filmade mig lite när första snön hade kommit =)



Blogga, blogga..



Jag vid datorn, i full gång med bloggen..





Man blir trött av bloggen efter en stund..

Hallå

Här kommer lite bilder från igår..





Fridolf kollade min blogg, verkar som att han gillar den =)




Zzzz..


En liten bild på mig


God morgon!

Igår kväll var jag inte glad! Det var kloklippning på gång! Jag som inte tycker om att få klorna klippta! Men jag fick godis efteråt, då vart jag glad igen! =)
Idag ska husse få ta hand om mig, för matte ska göra annat. Det är bra att husse finns, då behöver jag inte bli lämnad ensam hemma när matte ska iväg. Nu ska jag lägga nig ner och sova en stund! Hej sålänge!

Hejsan!

Här har ni mig! Mitt namn är Jodie, jag föddes den 22a juli 2009 och jag kommer från Strandsmedjans kennel. Sen flyttade till avesta och kennel Chiltanas. Min matte bor i Avesta (Karlbo), heter Sara och är 23 år gammal. Hon tycker mycket om mig har hon sagt och jag får mysa mycket! Lite fostrad blir jag ju såklart också =) Min bästa vän är en katt som heter Yvette, vi busar mycket =) Jag har även en hund kompis som heter Fridolf, men han är så gammal så han vill inte busa med mig..

Mina intressen i livet är Människor! Jag älskar männisor! Pipleksaker, katter, godis. Och om någon lyfter upp mg får dom nog hålla undan håret, för det är smaskigt!




Jag =)



Yvette och jag =)




Fridolf =)









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0