Söta Som Socker

Mysiga djur =)



Nu ska vi åka och titta på mammas rottweiler valpar, kul =)

Kennel Chiltanas <---Här kan ni gå in och titta om ni blev nyfikna nu =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej igen!

Fick besked idag från vet att vi får operera Gaston iaf.Gallsyre provet var jätte högt :( så på tisdag blir det op.Mår din lilla bra? vad kostade hennes operation? Tog försäkringen nått? Mvh Gaston och Ulle

2011-02-15 @ 17:25:53
Postat av: Anonym

Hej igen!

Det blir operation på Gaston ändå, hans gallsyre prov va jätte högt :( så vet. tyckte det var bäst.Så på tisdag blir det op.Hur mår din lilla? vad kostade hennes op?Tog försäkringen något? Mvh Ulle och Gaston

2011-02-15 @ 17:33:17
Postat av: Sara & Jodie

Hejsan. Oj då, aldrig kul att få såna besked.

Bara operationen skulle gått på 27 000 om vi inte hade försäkring, men som tur var hade vi det och behövde bara betala runt 4 000.

Men det är ju alltid olika beroende på vad dom behöver göra. För vissa blir det mer och för andra mindre.

Men så tillkommer ju mediciner och kontroller.

Vi hade Jodie på halv foder, så doldafel försäkringen satte också in lite har jag för mig. Har inte så jätte stor koll på hur allt det där funkar, men det beror väl på vad man har för försäkring och på vad man har för försäkringsbolag.

Jodie mår bra nu, dom är nästan förvånade på sjukhuset hur bra hon har återhämtat sig. Det enda som inte är riktigt bra än är ju det där gallsyreprovet, fortfarande högt, men det har mer än halverats så det går åt rätt håll.

Hoppas det går bra med allt för er, kom gärna in och skriv hur det gått sen. Jag vet hur det känns och om ni undrar nått mer så är det bara att fråga. Lycka till!

2011-02-16 @ 10:57:05
URL: http://mopsenjodie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0